Semoga aku mampu menjaga keluarga aku dari api neraka...AMIN!!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَكُمْ وَأَهْلِيكُمْ نَارًا وَقُودُهَا النَّاسُ وَالْحِجَارَةُ عَلَيْهَا مَلائِكَةٌ غِلاظٌ شِدَادٌ لا يَعْصُونَ اللَّهَ مَا أَمَرَهُمْ وَيَفْعَلُونَ مَا يُؤْمَرُونَ (٦)

6. Wahai orang-orang Yang beriman! peliharalah diri kamu dan keluarga kamu dari neraka Yang bahan-bahan bakarannya: manusia dan batu (berhala); neraka itu dijaga dan dikawal oleh malaikat-malaikat Yang keras kasar (layanannya); mereka tidak menderhaka kepada Allah Dalam Segala Yang diperintahkanNya kepada mereka, dan mereka pula tetap melakukan Segala Yang diperintahkan. (At-Tahrim)

Undilah

Wednesday, August 20, 2008

mcmana nak jd 3 template blog

aku dah jd kan 3 kolum template dgn bantuan ustaz mi.. sapa nak buat bukalik kat laman web ni http://www.bloggerbuster.com/2007/07/create-three-column-blogger-template.html
selamat menjadikan 3 kolum template

dalam bahasa melayu anda boleh klik pada link ini http://blogmenjerit.com/2008/05/18/menukar-templat-minima-kepada-3-kolum/
edit pd 27/8/08

1 comment:

Anonymous said...

buy bactrim online buy bactrim without a prescription overnight buy bactrim buy bactrim es online without prescription buy bactrim without prescription buy bactrim f
[url=http://bactrim.eventbrite.com/]buy bactrim [/url]
glucophage for weight loss glucophage side effects benefit of glucophage what is glucophage glucophage recall when to take glucophage when to take glucophage doses
[url=http://takeglucophage.eventbrite.com/]metformin glucophage for weight loss [/url]
proscar false readings proscar and propecia side effects of finasteride proscar proscar news proscar and psa levels buy proscar proscar hair regrowth
[url=http://proscar.eventbrite.com/]proscar price [/url]
levitra clinical data impotence advice temporary impotence name acquisto levitra levitra attorneys generic softtabs levitra actress pics
[url=http://virb.com/yalevi]discount levitra [/url]
http://proscar.eventbrite.com/

JUDI HARAM

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ إِنَّمَا الْخَمْرُ وَالْمَيْسِرُ وَالأَنصَابُ وَالأَزْلاَمُ رِجْسٌ مِّنْ عَمَلِ الشَّيْطَانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
Hai orang-orang yang beriman, sesungguhnya (meminum) arak, berjudi, (berkorban untuk) berhala, mengundi nasib dengan panah, adalah perbuatan keji termasuk perbuatan Syaitan. Maka jauhilah perbuatan-perbuatan itu agar kamu mendapat keberuntungan. (Al-Maidah : 90)

listen2quran

Listen to Quran

القرءان

Search in the Quran
Search in the Quran:
in
Download Islamic Softwares FREE | Free Code/td>
Powered by www.SearchTruth.com

scribd