Semoga aku mampu menjaga keluarga aku dari api neraka...AMIN!!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَكُمْ وَأَهْلِيكُمْ نَارًا وَقُودُهَا النَّاسُ وَالْحِجَارَةُ عَلَيْهَا مَلائِكَةٌ غِلاظٌ شِدَادٌ لا يَعْصُونَ اللَّهَ مَا أَمَرَهُمْ وَيَفْعَلُونَ مَا يُؤْمَرُونَ (٦)

6. Wahai orang-orang Yang beriman! peliharalah diri kamu dan keluarga kamu dari neraka Yang bahan-bahan bakarannya: manusia dan batu (berhala); neraka itu dijaga dan dikawal oleh malaikat-malaikat Yang keras kasar (layanannya); mereka tidak menderhaka kepada Allah Dalam Segala Yang diperintahkanNya kepada mereka, dan mereka pula tetap melakukan Segala Yang diperintahkan. (At-Tahrim)

Undilah

Saturday, May 2, 2009

Gambar Staf SK Kedawang

Barisan Belakang Dari Kanan : Tn. Syed Hussin, Rusli, Kamal, Azizi, Ramli, Zahir, Idris Said, Ahmad Nasir, Rokhaimi, Sabri, Halim, Izwan, Azrul, Suriati, Haizad, Norizal, SAbriah, Nazmi, Che Intan, Mohd Nasir, Mashitah, Zamferi, Siti Rashidah, Idris Hamzah dan Alias.
Barisan Tengah dari Kanan : Haniza, Maimunah, Nurul Huda Rashid, Nor Aiffa, Nurul Salikin, Rafidah, Shafizah, Nurul Huda Ab. Raji, Nor Hana Intanwatinisa, Masriya, Halimah, Che Salmah, Khalijah Salleh, Zuraini dan Nor Azlina.
Duduk dari kanan ; Dayang Azlina, Ahmad Zifni, Samsuddin, Ibrahim (PK HEM), Radzi@Yusuf (YDP PIBG), Tn. Hj Din Ibrahim, Hasni (NYDP PIBG), Saudah, Ku Kholijah, Wan Norma dan Haslina.

No comments:

JUDI HARAM

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ إِنَّمَا الْخَمْرُ وَالْمَيْسِرُ وَالأَنصَابُ وَالأَزْلاَمُ رِجْسٌ مِّنْ عَمَلِ الشَّيْطَانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
Hai orang-orang yang beriman, sesungguhnya (meminum) arak, berjudi, (berkorban untuk) berhala, mengundi nasib dengan panah, adalah perbuatan keji termasuk perbuatan Syaitan. Maka jauhilah perbuatan-perbuatan itu agar kamu mendapat keberuntungan. (Al-Maidah : 90)

listen2quran

Listen to Quran

القرءان

Search in the Quran
Search in the Quran:
in
Download Islamic Softwares FREE | Free Code/td>
Powered by www.SearchTruth.com

scribd