Semoga aku mampu menjaga keluarga aku dari api neraka...AMIN!!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَكُمْ وَأَهْلِيكُمْ نَارًا وَقُودُهَا النَّاسُ وَالْحِجَارَةُ عَلَيْهَا مَلائِكَةٌ غِلاظٌ شِدَادٌ لا يَعْصُونَ اللَّهَ مَا أَمَرَهُمْ وَيَفْعَلُونَ مَا يُؤْمَرُونَ (٦)

6. Wahai orang-orang Yang beriman! peliharalah diri kamu dan keluarga kamu dari neraka Yang bahan-bahan bakarannya: manusia dan batu (berhala); neraka itu dijaga dan dikawal oleh malaikat-malaikat Yang keras kasar (layanannya); mereka tidak menderhaka kepada Allah Dalam Segala Yang diperintahkanNya kepada mereka, dan mereka pula tetap melakukan Segala Yang diperintahkan. (At-Tahrim)

Undilah

Sunday, September 21, 2008

SENArai website/blog untuk download lagu2 - jgn lupa beli yg ori...

la ni ramai nak download lagu secara percuma dr internet... aku pun pernah juga.. la ni org dok cari lagu raya nak download dan buat ringtone hp depa... setelah aku mengesurf internet, aku dapati beberapa laman web yg bagus untuk mendownload lagu secara free.. antaranya :

http://english.islamway.com/
- dengar dan blh download ayat suci Al-Quran...

http://muaturun.blogspot.com/
- blog ni ada link ke blog2 lain lg...

http://mp3kini.blogspot.com/
- lagu ahmadi hassan, ahmad jais dll..

http://www.mp3central.blogspot.com/
- mcm2 lgu ada.. lagu raya pun ada...

http://grapesnasyid.blogspot.com/

http://downloadnasyid.blogspot.com/
- download lgu nasyid sama...dengar lagu aja...

http://laguhariraya.blogspot.com/
-mcm2 lagu raya ada dalam blog ni....

"MUATURUN MP3 tidak bererti TIADA cd atau kaset yang ORI, MUATURUN MP3 tidak semestinya menyokong cetak rompak, MUATURUN MP3 tidak bermakna membenci yang ORI, dan MUATURUN MP3 adalah kawan Yang baik sebelum terKENA tipu album yang tak bermutu" - petikan dari http://muaturun.blogspot.com/

Selamat mendownload...

No comments:

JUDI HARAM

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ إِنَّمَا الْخَمْرُ وَالْمَيْسِرُ وَالأَنصَابُ وَالأَزْلاَمُ رِجْسٌ مِّنْ عَمَلِ الشَّيْطَانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
Hai orang-orang yang beriman, sesungguhnya (meminum) arak, berjudi, (berkorban untuk) berhala, mengundi nasib dengan panah, adalah perbuatan keji termasuk perbuatan Syaitan. Maka jauhilah perbuatan-perbuatan itu agar kamu mendapat keberuntungan. (Al-Maidah : 90)

listen2quran

Listen to Quran

القرءان

Search in the Quran
Search in the Quran:
in
Download Islamic Softwares FREE | Free Code/td>
Powered by www.SearchTruth.com

scribd